Zoekt u een leuk cadeau, koop een cadeaubon van Kapsalon Radha Hairstyling. U bepaalt zelf het gewenste bedrag. Een ideaal cadeau voor iedereen.

Radha Hairstyling te Huissen bestaat sinds 2005 en is ontstaan door de passie voor haar. Deze bevlogenheid is de basis van ons team. Ons team bestaat uit drie medewerkers die de verzorging van uw haar zeer serieus nemen.

Wij zijn de kapper met service kwaliteiten uitstraling en allure van een top salon, maar met de gemoedelijkheid en het prijsniveau dat enkel nog in Huissen te vinden is.

Doordat wij constant bezig zijn met ons vak, zorgen we ervoor dat we ons continu verbeteren en innoveren. Waar nodig volgen we cursussen, als team gezamenlijk of per medewerker op maat toegesneden.

Heeft u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Vertel het ons en wij geven u graag persoonlijk advies.

Kapsalon Radhahairstyling  in Huissen informeert u graag over de producten van Kin-Cosmetics die we gebruiken. Voor al onze klanten zoeken we de best passende producten bij het gewenste kapsel.

Op basis van onze haaranalyse zoeken wij een goed aansluitende productlijn van KIN  voor u. Kapsel, huid en haar zijn bepalend voor het uiteindelijk te gebruiken product.

Rekening houdend met uw budget adviseren wij over de mogelijkheden. Voor ieder haartype en budget is er een passend product. Wij bieden een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding.

KIN Cosmetics

KIN Cosmetics is een van de oudste en meest gerespecteerde merken in de branche. KIN heeft een complete lijn hoogwaardige haarproducten.

Radha Hairstyling ontwikkelt zich met jou om samen je haarroutine te veranderen . Met de zuivere natuur als uitgangspunt passen we de laatste vorderingen in de wetenschap en technologie toe, met als resultaat Active inside system.(AIS).

Een unieke combinatie van werkzame stoffen die doordringen in het binnenste van de haarvezel met een ongekende werkingskracht en een weergaloos resultaat

Kin Cosmetics is een Spaans merk dat al bestaat sinds 1932. Het assortiment bestaat uit een volledige haar verzorgingslijn, kleuring, permanent en styling. De verzorgende lijn, Kinactif, is onlangs helemaal vernieuwd. Het is een duidelijke lijn met een product voor ieder haartype en aandacht voor de hoofdhuid.

Hierbij is gebruik gemaakt van veel natuurlijke ingrediënten en het nieuw ontwikkelde AIS System. Dit systeem zorgt ervoor dat de werkzame stoffen doordringen tot in de binnenste lagen van de haarschacht. De werkzame stoffen zijn producten uit de natuur zoals macadamia-olie, granaatappelextract, katoenolie, vitamine F, keratine-eiwitten en ga zo maar door.

KIN is verkrijgbaar bij Radha Hairstyling te Huissen aan de Karstraat 66. TEL: 026-3234301

Graag zien wij u als klant binnenkomen in onze salon te Huissen voor advies ,prijs, of een kopje koffie en adviseren wij u graag over uw kapsel en bijpassende producten .

Met vriendelijke groeten Radha .