Radha hairstyling

Radha Hairstyling kapsalon te Huissen de kapper met kwaliteit en service.

Kapsalon Radha Hairstyling te Huissen bestaat sinds 2005 en is ontstaan door de passie voor haar van haar.

Deze bevlogenheid is de basis van ons team. Ons team bestaat uit drie medewerkers Radha Samoedj is de eigenaresse,die de verzorging van uw haar zeer serieus nemen.Wij zijn de kapper met de kwaliteit, uitstraling en allure van een top salon, maar met de gemoedelijkheid en het prijsniveau dat enkel nog in Huissen te vinden is. Doordat wij constant bezig zijn met ons vak, zorgen we ervoor dat we ons continu verbeteren en innoveren. Waar nodig volgen we cursussen, als team gezamenlijk of per medewerker op maat toegesneden.Heeft u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Vertel het ons en wij geven u graag persoonlijk advies.

Haar is een passie. Wij werken vanuit een professioneel enthousiasme dat zich vertaalt naar tevreden klanten en prachtige haarstijlen. Wij geloven dat oefening kunst baart en wij trainen dan ook intensief in het verfijnen van onze vaardigheden. Of u nou een geheel nieuwe coupe wilt met kleuren of een gedegen knipbeurt, ook met blackhair kapsels bij ons bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Wij zien onze klanten dan ook steevast met een grote glimlach onze kapsalon te Huissen verlaten. In de loop der jaren hebben wij een aanzienlijk vast klantenbestand opgebouwd. Dit zien wij als een waardering van ons kunnen en een illustratie van het hoge niveau waarop ons team werkt.
Komt u gerust een keer langs om een kijkje te nemen of neem contact op. Wij voorzien u graag van meer informatie over kapsels, merken of de nieuwe mode trends bij Radha hairstyling te Huissen. Ook kunt u gebruikmaken van gratis WIFI.

Kinderen, volwassenen en ouderen zijn van harte welkom. Gun uzelf het haar dat u verdient en maak meteen een afspraak.